Upgrade naar PHP 5.5 [afgerond]
In het weekend van 13 en 14 september zal e-Dot alle hostingpakketten upgraden van PHP versie 5.4 naar PHP versie 5.5. In deze mededeling vindt u alle benodigde informatie om u voor te bereiden.

Snelheidswinst en nieuwe functionaliteit
PHP 5.5 is weer een stuk sneller dan PHP 5.4, wat u zult merken bij uw op PHP gebaseerde websites. De toekomst van PHP qua snelheid is over het algemeen vrij hoopvol: tests met PHP 5.6 en 5.7 (beiden nog alleen als testversie beschikbaar) laten significante verbeteringen zien. Wij van e-Dot houden dit uiteraard in de gaten en zorgen dat we bijblijven met PHP versies.

Ook zijn er vele nieuwe functies beschikbaar voor de PHP programmeurs, deze zijn te vinden op de PHP website.

Compatibiliteit
Als uw website op dit moment goed functioneert hoeft u zich geen zorgen te maken over of dit ook het geval zal zijn met PHP 5.5. Er zijn slechts enkele hele kleine verschillen tussen de versies die niet 'backwards compatible' zijn:
http://php.net/manual/en/migration55.incompatible.php

De laatste versies van de vele standaard pakketten zoals Wordpress, Joomla of Magento zullen gewoon blijven werken. Zorgt u er wel voor dat u regelmatig uw software bijwerkt naar de laatste versie.

Vragen of problemen
Mocht u vragen hebben of problemen voorzien, aarzel niet contact met ons op te nemen door het aanmaken van een support ticket in uw My e-Dot. Onze PHP-experts helpen u graag verder. Mocht u niet helemaal zeker zijn of uw website compatible zal zijn, deel dit dan met ons of met uw webbouwer.

Update 13 september 14:43
Bij deze is de update naar PHP 5.5 succesvol uitgevoerd.

 

Upgrade naar PHP 5.5 [afgerond]

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.